Om oss

Hver dag går vi på jobb for at du skal lykkes. Basert på juridisk innsikt, strategisk planlegging og kreativitet oppnår vi gode resultater.

Metoden vår

Vi spiller deg god!
Rime er et mellomstort advokatfirma som fokuserer på å gi bistand av høy kvalitet på en enkel og lettfattelig måte. Vi ønsker å være en lagspiller til kundene våre ved at vi ikke bare skal gi et juridisk godt svar – men også se kundens situasjon under ett og finne løsninger som er best for kunden totalt sett. Vi ønsker også at vår bistand skal være regningssvarende ved at advokatkostnadene ikke skal overstige nytten av et godt resultat. 

Historien vår

Lang fortid - solid fremtid
Opprinnelsen og historien til Rime Advokatfirma startet i 1964, da høyesterettsadvokat Finn Rime startet sin egen praksis i Oslo. Gjennom hele sitt lange arbeidsliv som varte til han ble 80 år kjempet han for andre der nøden var størst.

Fra dag én har vi hatt insolvens og konkurs som spesialområder. Hvert år behandler vi et betydelig antall store og omfattende konkursbo, og mange av dem er kompliserte og ressurskrevende.

I dag er vi en moderne, fremtidsrettet og teknologibasert kunnskapsbedrift som leverer juridiske tjenester til næringslivet og privatpersoner, blant annet innen bank og finans, selskapsrett, og fast eiendom. Gjennom kompetanse, entusiasme og nytenking er vi genuint opptatt av løse dine saker.

Internasjonalt

Vårt nettverk er din fordel
Vi har et omfattende nasjonalt og internasjonalt nettverk med advokatfirmaer og andre tjenesteytere, som vi kan dra nytte av ved håndtering av advokatoppdrag.

Rime er eneste norske medlem som er eksklusivt tilsluttet Lawyers Associated Worldwide (LAW). Dette er globalt nettverk av nærmere 100 uavhengige advokatfirmaer med mer enn 4000 ansatte. Samarbeidet betyr at vi raskt og kostnadseffektiv kan tilby deg og bedriften din førsteklasses juridiske tjenester i nesten 60 land over hele verden.

Karriere

Kan du gjøre laget vårt enda bedre?

Vi er alltid interessert i å komme i kontakt med faglig dyktige jurister – både deg som er nyutdannet og deg som har erfaring - og som kan gjøre oss enda bedre.

Les mer